Czytaj na blogu
Detoks – komu służy, a kto powinien go...
Menopauza w zgodzie z Naturą
Nauka na tropie energii w pożywieniu, czyli czym...
O leczniczym działaniu pożywienia. Czyli jak to, co...
Klucz do regeneracji
Część 3. Najważniejsze strategie na przeciążenie i wypalenie
Część 2. Najważniejsze strategie na przeciążenie i wypalenie
Część 1. Najważniejsze strategie na przeciążenie i wypalenie
Jak ułatwić poród przy pomocy pożywienia?
Regeneruj Się
  • Home
  • Zacznij tu
  • O Regeneruj się
    • O mnie
    • Misja
  • Sklep
    • Programy Żywieniowe
    • Koszyk
    • Moje konto
    • Regulamin
  • Blog
    • Blog

      Detoks – komu służy, a kto powinien go…

      12 października 2022

      Blog

      Menopauza w zgodzie z Naturą

      12 września 2022

      Blog

      Nauka na tropie energii w pożywieniu, czyli czym…

      3 sierpnia 2019

      Blog

      O leczniczym działaniu pożywienia. Czyli jak to, co…

      5 listopada 2018

      Blog

      Klucz do regeneracji

      1 listopada 2018

      Blog

      Część 3. Najważniejsze strategie na przeciążenie i wypalenie

      4 lipca 2018

      Blog

      Część 2. Najważniejsze strategie na przeciążenie i wypalenie

      3 lipca 2018

      Blog

      Część 1. Najważniejsze strategie na przeciążenie i wypalenie

      1 lipca 2018

      Blog

      Jak ułatwić poród przy pomocy pożywienia?

      1 maja 2018

  • Przepisy
    • WszystkieAlkalizacja i detoksBudowa i wzmocnienie krwiDeserKolacjaLunch/ObiadNapójOdpowiednie dla weganOdpowiednie dla wegetarianPrzekąska/Dodatek/PrzyprawyPrzepis mięsnyŚniadanieWzmocnienie i regeneracjaZupa
      Przepisy

      Aromatyczne, jabłkowe congee na odporność

      27 października 2023

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Deser

      Wino daktylowe na odbudowę Krwi

      24 listopada 2022

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Sałatka Premium z kiszonego ogórka

      11 października 2022

      Deser

      Rozgrzewający kompot owocowy

      11 października 2022

      Deser

      Jesienny kompot gruszkowy na kaszel

      11 października 2022

      Kolacja

      Krem z leśnych grzybów

      11 października 2022

      Deser

      Gruszki duszone w białym winie z szafranem,kardamonem i…

      16 września 2022

      Lunch/Obiad

      Gulasz z dyni i czarnej fasoli

      7 grudnia 2021

      Alkalizacja i detoks

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Odpowiednie dla wegan

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Alkalizacja i detoks

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Alkalizacja i detoks

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Alkalizacja i detoks

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Alkalizacja i detoks

      Kisiel gruszkowo-borówkowy z kuzu

      8 maja 2021

      Alkalizacja i detoks

      Wzmacniające curry z kolorowych fasolek

      26 lutego 2021

      Alkalizacja i detoks

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Alkalizacja i detoks

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Alkalizacja i detoks

      Kasza jaglana z porem i rodzynkami

      26 września 2019

      Alkalizacja i detoks

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Alkalizacja i detoks

      Zapiekanka z dyni, szpinaku i grzybów

      5 września 2018

      Alkalizacja i detoks

      Zakwas z buraków

      5 września 2018

      Alkalizacja i detoks

      Rozgrzewające risotto z gruszką i jabłkiem

      5 września 2018

      Alkalizacja i detoks

      Pizza z batatów ze szpinakiem

      5 września 2018

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Majowa tarta z mniszkiem i pokrzywą

      21 maja 2021

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Grillowany kurczak ze szparagami i pesto z rzodkiewki

      8 maja 2021

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Omlet z orzechami i jabłkiem

      27 listopada 2020

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Caponata

      16 sierpnia 2019

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Zapiekanka z dyni, szpinaku i grzybów

      5 września 2018

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Zakwas z buraków

      5 września 2018

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Pizza z batatów ze szpinakiem

      5 września 2018

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Pasta z zielonej pietruszki

      5 września 2018

      Deser

      Wino daktylowe na odbudowę Krwi

      24 listopada 2022

      Deser

      Rozgrzewający kompot owocowy

      11 października 2022

      Deser

      Jesienny kompot gruszkowy na kaszel

      11 października 2022

      Deser

      Gruszki duszone w białym winie z szafranem,kardamonem i…

      16 września 2022

      Deser

      Batoniki jaglane z kremem daktylowym

      1 czerwca 2021

      Deser

      Kisiel gruszkowo-borówkowy z kuzu

      8 maja 2021

      Kolacja

      Krem z leśnych grzybów

      11 października 2022

      Kolacja

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Kolacja

      Majowa tarta z mniszkiem i pokrzywą

      21 maja 2021

      Kolacja

      Grillowany kurczak ze szparagami i pesto z rzodkiewki

      8 maja 2021

      Kolacja

      Wzmacniające curry z kolorowych fasolek

      26 lutego 2021

      Lunch/Obiad

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Lunch/Obiad

      Krem z leśnych grzybów

      11 października 2022

      Lunch/Obiad

      Gulasz z dyni i czarnej fasoli

      7 grudnia 2021

      Lunch/Obiad

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Lunch/Obiad

      Majowa tarta z mniszkiem i pokrzywą

      21 maja 2021

      Lunch/Obiad

      Grillowany kurczak ze szparagami i pesto z rzodkiewki

      8 maja 2021

      Lunch/Obiad

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Lunch/Obiad

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Lunch/Obiad

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Lunch/Obiad

      Caponata

      16 sierpnia 2019

      Lunch/Obiad

      Zapiekanka z dyni, szpinaku i grzybów

      5 września 2018

      Lunch/Obiad

      Pizza z batatów ze szpinakiem

      5 września 2018

      Napój

      Wino daktylowe na odbudowę Krwi

      24 listopada 2022

      Napój

      Rozgrzewający kompot owocowy

      11 października 2022

      Napój

      Jesienny kompot gruszkowy na kaszel

      11 października 2022

      Napój

      Zakwas z buraków

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegan

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Odpowiednie dla wegan

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Odpowiednie dla wegan

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Odpowiednie dla wegan

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Odpowiednie dla wegan

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Odpowiednie dla wegan

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Odpowiednie dla wegan

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Odpowiednie dla wegan

      Caponata

      16 sierpnia 2019

      Odpowiednie dla wegan

      Zapiekanka z dyni, szpinaku i grzybów

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegan

      Zakwas z buraków

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegan

      Rozgrzewające risotto z gruszką i jabłkiem

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegan

      Pizza z batatów ze szpinakiem

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegetarian

      Gulasz z dyni i czarnej fasoli

      7 grudnia 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Kisiel gruszkowo-borówkowy z kuzu

      8 maja 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Wzmacniające curry z kolorowych fasolek

      26 lutego 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Omlet z orzechami i jabłkiem

      27 listopada 2020

      Odpowiednie dla wegetarian

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Odpowiednie dla wegetarian

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Odpowiednie dla wegetarian

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Odpowiednie dla wegetarian

      Kasza jaglana z porem i rodzynkami

      26 września 2019

      Odpowiednie dla wegetarian

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Sałatka Premium z kiszonego ogórka

      11 października 2022

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Pasta z zielonej pietruszki

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Mieszanka 4 przypraw

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Masło klarowane

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Mandarynkowe chipsy jarmużowe

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Gomasio (japońska sól sezamowa)

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Domowa pasta z zielonego groszku

      27 sierpnia 2018

      Przepis mięsny

      Grillowany kurczak ze szparagami i pesto z rzodkiewki

      8 maja 2021

      Przepis mięsny

      Gulasz wołowy doprawiony głogiem z marchewkowymi wstążkami

      5 września 2018

      Śniadanie

      Aromatyczne, jabłkowe congee na odporność

      27 października 2023

      Śniadanie

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Śniadanie

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Śniadanie

      Majowa tarta z mniszkiem i pokrzywą

      21 maja 2021

      Śniadanie

      Omlet z orzechami i jabłkiem

      27 listopada 2020

      Śniadanie

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Śniadanie

      Kasza jaglana z porem i rodzynkami

      26 września 2019

      Śniadanie

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Śniadanie

      Rozgrzewające risotto z gruszką i jabłkiem

      5 września 2018

      Śniadanie

      Kasza jaglana z brzoskwiniami/suszonymi morelami i rozmarynem

      5 września 2018

      Śniadanie

      Cynamonowa owsianka z prażonym słonecznikiem i jabłkiem

      17 lipca 2018

      Wzmocnienie i regeneracja

      Aromatyczne, jabłkowe congee na odporność

      27 października 2023

      Wzmocnienie i regeneracja

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Wzmocnienie i regeneracja

      Wino daktylowe na odbudowę Krwi

      24 listopada 2022

      Wzmocnienie i regeneracja

      Gulasz z dyni i czarnej fasoli

      7 grudnia 2021

      Wzmocnienie i regeneracja

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Wzmocnienie i regeneracja

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Wzmocnienie i regeneracja

      Wzmacniające curry z kolorowych fasolek

      26 lutego 2021

      Wzmocnienie i regeneracja

      Omlet z orzechami i jabłkiem

      27 listopada 2020

      Wzmocnienie i regeneracja

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Wzmocnienie i regeneracja

      Kasza jaglana z porem i rodzynkami

      26 września 2019

      Wzmocnienie i regeneracja

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Wzmocnienie i regeneracja

      Caponata

      16 sierpnia 2019

      Zupa

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Zupa

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Zupa

      Krem borowikowy z zieloną pietruszką

      5 września 2018

      Zupa

      Aromatyczny krem z pieczonej dyni i gruszki

      17 lipca 2018

  • 0
HomeSklepProgramy ŻywienioweMenoStart – całoroczny regeneracyjny program żywieniowy

MenoStart – całoroczny regeneracyjny program żywieniowy

249,00 zł

To regeneracyjny program żywieniowy składający się z 26 terapeutycznych, w pełni wartościowych i zbilansowanych przepisów na kompleksową Odbudowę Yin (Nerek), Krwi i Płynów, do stosowania przez cały rok. Przepisy mogą stanowić Twoją codzienną bazę żywienia. Oparty na dietetyce Tradycyjnej Medycyny Chińskiej. Program sprawdza się szczególnie dobrze przy takich objawach jak: napady gorąca, bezsenność i niepokój, ogólna suchości ciała, objawy okołomenopauzalne, przemęczenie, ból kręgosłupa.

Cztery przepisy w składzie to przepisy mięsne. Pozostałe przepisy zestawu mogą być stosowane przez wegetarian. Do programu dołączone są trzy przepisy na klasyczne zupy mocy (do wyboru, zgodnie ze zdrowotnymi potrzebami) oraz jeden przepis na zupę mocy wege.

W programie znajdziesz zdrowe i pyszne propozycje na śniadania, lunche, obiady, kolacje, desery i dodatki. Skomponowane na podstawie dietetyki Tradycyjnej Medycyny Chińskiej dla osób, które chcą zadbać o odbudowę Yin (Nerek) Krwi i Płynów.

Działanie terapeutyczne programu to:

  • przyspieszenie regeneracji
  • kompleksowa odbudowa Yin, w tym Yin Nerek, Krwi o raz Płynów ciała
  • zniwelowanie najczęstszych symptomów towarzyszących okresowi okołomenopauzalnemu
  • usprawnienie metabolizmu
  • wyregulowanie snu
  • poprawa kondycji skóry i włosów
  • niwelowanie bólu kręgosłupa, który nasila się popołudniu i wieczorem
  • polepszenie jakości i głębokości snu
  • wyciszenie i uziemienie.

Dodatkowym atutem programu jest spis przepisów skategoryzowanych według symptomów, które leczą:

  • brak energii witalnej (niedobór Qi, niedobór Krwi, niedobór Jing), ogólne osłabienie
  • bezsenność, problemy z zasypianiem i częstym wybudzaniem się, niepokój, rozdrażnienie, nerwowość, palpitacje (niedobór Krwi, niedobór Płynów, Puste Gorąco)
  • napady gorąca, samowolne poty, nocne poty, gorąco, pragnienie (niedobór Płynów, niedobór Yin, Puste Gorąco)
  • sucha skóra i włosy, przedwczesne zmarszczki, nadmierne wypadanie włosów, problem z porostem włosów, łamliwe i suche paznokcie, przedwczesne siwienie
  • zaparcia (niedobór Krwi, niedobór Płynów, suchość Jelita Grubego)
  • regulacja hormonalna
  • Wilgoć i Śluz, obrzęki, opuchlizna
  • detoksykacja

Program stworzony przez profesjonalnych szefów kuchni we współpracy z dietetykiem Tradycyjnej Medycyny Chińskiej. Przepisy są przetestowane, proste do przygotowania, a do tego pięknie wydane wraz z przewodnikiem.

Gotowiec, który możesz wdrożyć w swoje menu od zaraz.


Pobierz GRATIS próbkę programu i zobacz jakie to łatwe i pyszne :-)
POBIERZ


SKU: 051 Kategoria: Programy Żywieniowe
Podziel się
FacebookTwitterPinterestLinkedinWhatsappEmail
  • Opis

Co mówią inni:

Filozofia żywienia i przepisy Regeneruj się przeprowadziły mnie ze stanu dużych niedoborów do balansu, harmonii i szczęścia. Działają terapeutycznie nie tylko na ciało, ale i na umysł. Są przystępne, łatwe, cieszą oczy i podniebienie. Są dla mnie inspiracja w samodzielnym komponowaniu składników i smaków. Nie wyobrażam sobie już życia bez zupy mocy :) Te przepisy zmieniają życie, na lepsze!

- Joanna Siemiątkowska

Jest doskonale. Świetnym pomysłem jest podział na początku, na kryteria wzorców nadmiarowych/niedoborowych oraz poszczególnych objawów, plus pyszne, pożywne dania, które służą naszemu zdrowiu. Zaletą są też przepiękne, zachęcające do ugotowania i zjedzenia tych dań ilustracje.

- Ksenia

Jak zwykle cudownie przygotowane przepisy.

- Urszula

Być może zainteresuje Cię też…

  • Pakiet 3 e-booków – Energetyka Produktów Spożywczych

    69,00 zł Dodaj do koszyka

Podobne produkty

  • Energetyzujący Kop jesień-zima

    449,00 zł Dodaj do koszyka
  • Dieta dzieci – na apetyt, zdrowie i odporność

    227,00 zł – 399,00 zł Wybierz opcje
  • OdNowa Wiosna – Detoks i Odchudzanie

    329,00 zł – 428,00 zł Wybierz opcje
  • Energetyzujący Kop sezon wiosna lato

    Energetyzujący Kop Wiosna-Lato

    449,00 zł Dodaj do koszyka

MenoStart – całoroczny regeneracyjny program żywieniowy

249,00 zł
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin
  • Email
  • Zacznij tu
  • Misja
  • Sklep
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Kontakt

2018-2022 - Regeneruj Się. All Right Reserved. by PEROmedia

Regeneruj Się
  • Home
  • Zacznij tu
  • O Regeneruj się
    • O mnie
    • Misja
  • Sklep
    • Programy Żywieniowe
    • Koszyk
    • Moje konto
    • Regulamin
  • Blog
    • Blog

      Detoks – komu służy, a kto powinien go…

      12 października 2022

      Blog

      Menopauza w zgodzie z Naturą

      12 września 2022

      Blog

      Nauka na tropie energii w pożywieniu, czyli czym…

      3 sierpnia 2019

      Blog

      O leczniczym działaniu pożywienia. Czyli jak to, co…

      5 listopada 2018

      Blog

      Klucz do regeneracji

      1 listopada 2018

      Blog

      Część 3. Najważniejsze strategie na przeciążenie i wypalenie

      4 lipca 2018

      Blog

      Część 2. Najważniejsze strategie na przeciążenie i wypalenie

      3 lipca 2018

      Blog

      Część 1. Najważniejsze strategie na przeciążenie i wypalenie

      1 lipca 2018

      Blog

      Jak ułatwić poród przy pomocy pożywienia?

      1 maja 2018

  • Przepisy
    • WszystkieAlkalizacja i detoksBudowa i wzmocnienie krwiDeserKolacjaLunch/ObiadNapójOdpowiednie dla weganOdpowiednie dla wegetarianPrzekąska/Dodatek/PrzyprawyPrzepis mięsnyŚniadanieWzmocnienie i regeneracjaZupa
      Przepisy

      Aromatyczne, jabłkowe congee na odporność

      27 października 2023

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Deser

      Wino daktylowe na odbudowę Krwi

      24 listopada 2022

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Sałatka Premium z kiszonego ogórka

      11 października 2022

      Deser

      Rozgrzewający kompot owocowy

      11 października 2022

      Deser

      Jesienny kompot gruszkowy na kaszel

      11 października 2022

      Kolacja

      Krem z leśnych grzybów

      11 października 2022

      Deser

      Gruszki duszone w białym winie z szafranem,kardamonem i…

      16 września 2022

      Lunch/Obiad

      Gulasz z dyni i czarnej fasoli

      7 grudnia 2021

      Alkalizacja i detoks

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Odpowiednie dla wegan

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Alkalizacja i detoks

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Alkalizacja i detoks

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Alkalizacja i detoks

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Alkalizacja i detoks

      Kisiel gruszkowo-borówkowy z kuzu

      8 maja 2021

      Alkalizacja i detoks

      Wzmacniające curry z kolorowych fasolek

      26 lutego 2021

      Alkalizacja i detoks

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Alkalizacja i detoks

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Alkalizacja i detoks

      Kasza jaglana z porem i rodzynkami

      26 września 2019

      Alkalizacja i detoks

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Alkalizacja i detoks

      Zapiekanka z dyni, szpinaku i grzybów

      5 września 2018

      Alkalizacja i detoks

      Zakwas z buraków

      5 września 2018

      Alkalizacja i detoks

      Rozgrzewające risotto z gruszką i jabłkiem

      5 września 2018

      Alkalizacja i detoks

      Pizza z batatów ze szpinakiem

      5 września 2018

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Majowa tarta z mniszkiem i pokrzywą

      21 maja 2021

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Grillowany kurczak ze szparagami i pesto z rzodkiewki

      8 maja 2021

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Omlet z orzechami i jabłkiem

      27 listopada 2020

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Caponata

      16 sierpnia 2019

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Zapiekanka z dyni, szpinaku i grzybów

      5 września 2018

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Zakwas z buraków

      5 września 2018

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Pizza z batatów ze szpinakiem

      5 września 2018

      Budowa i wzmocnienie krwi

      Pasta z zielonej pietruszki

      5 września 2018

      Deser

      Wino daktylowe na odbudowę Krwi

      24 listopada 2022

      Deser

      Rozgrzewający kompot owocowy

      11 października 2022

      Deser

      Jesienny kompot gruszkowy na kaszel

      11 października 2022

      Deser

      Gruszki duszone w białym winie z szafranem,kardamonem i…

      16 września 2022

      Deser

      Batoniki jaglane z kremem daktylowym

      1 czerwca 2021

      Deser

      Kisiel gruszkowo-borówkowy z kuzu

      8 maja 2021

      Kolacja

      Krem z leśnych grzybów

      11 października 2022

      Kolacja

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Kolacja

      Majowa tarta z mniszkiem i pokrzywą

      21 maja 2021

      Kolacja

      Grillowany kurczak ze szparagami i pesto z rzodkiewki

      8 maja 2021

      Kolacja

      Wzmacniające curry z kolorowych fasolek

      26 lutego 2021

      Lunch/Obiad

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Lunch/Obiad

      Krem z leśnych grzybów

      11 października 2022

      Lunch/Obiad

      Gulasz z dyni i czarnej fasoli

      7 grudnia 2021

      Lunch/Obiad

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Lunch/Obiad

      Majowa tarta z mniszkiem i pokrzywą

      21 maja 2021

      Lunch/Obiad

      Grillowany kurczak ze szparagami i pesto z rzodkiewki

      8 maja 2021

      Lunch/Obiad

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Lunch/Obiad

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Lunch/Obiad

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Lunch/Obiad

      Caponata

      16 sierpnia 2019

      Lunch/Obiad

      Zapiekanka z dyni, szpinaku i grzybów

      5 września 2018

      Lunch/Obiad

      Pizza z batatów ze szpinakiem

      5 września 2018

      Napój

      Wino daktylowe na odbudowę Krwi

      24 listopada 2022

      Napój

      Rozgrzewający kompot owocowy

      11 października 2022

      Napój

      Jesienny kompot gruszkowy na kaszel

      11 października 2022

      Napój

      Zakwas z buraków

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegan

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Odpowiednie dla wegan

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Odpowiednie dla wegan

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Odpowiednie dla wegan

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Odpowiednie dla wegan

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Odpowiednie dla wegan

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Odpowiednie dla wegan

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Odpowiednie dla wegan

      Caponata

      16 sierpnia 2019

      Odpowiednie dla wegan

      Zapiekanka z dyni, szpinaku i grzybów

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegan

      Zakwas z buraków

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegan

      Rozgrzewające risotto z gruszką i jabłkiem

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegan

      Pizza z batatów ze szpinakiem

      5 września 2018

      Odpowiednie dla wegetarian

      Gulasz z dyni i czarnej fasoli

      7 grudnia 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Kisiel gruszkowo-borówkowy z kuzu

      8 maja 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Wzmacniające curry z kolorowych fasolek

      26 lutego 2021

      Odpowiednie dla wegetarian

      Omlet z orzechami i jabłkiem

      27 listopada 2020

      Odpowiednie dla wegetarian

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Odpowiednie dla wegetarian

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Odpowiednie dla wegetarian

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Odpowiednie dla wegetarian

      Kasza jaglana z porem i rodzynkami

      26 września 2019

      Odpowiednie dla wegetarian

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Sałatka Premium z kiszonego ogórka

      11 października 2022

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Kiszone pomidorki z bazyliową nutą

      14 sierpnia 2021

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Pasta z zielonej pietruszki

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Mieszanka 4 przypraw

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Masło klarowane

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Mandarynkowe chipsy jarmużowe

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Gomasio (japońska sól sezamowa)

      5 września 2018

      Przekąska/Dodatek/Przyprawy

      Domowa pasta z zielonego groszku

      27 sierpnia 2018

      Przepis mięsny

      Grillowany kurczak ze szparagami i pesto z rzodkiewki

      8 maja 2021

      Przepis mięsny

      Gulasz wołowy doprawiony głogiem z marchewkowymi wstążkami

      5 września 2018

      Śniadanie

      Aromatyczne, jabłkowe congee na odporność

      27 października 2023

      Śniadanie

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Śniadanie

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Śniadanie

      Majowa tarta z mniszkiem i pokrzywą

      21 maja 2021

      Śniadanie

      Omlet z orzechami i jabłkiem

      27 listopada 2020

      Śniadanie

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Śniadanie

      Kasza jaglana z porem i rodzynkami

      26 września 2019

      Śniadanie

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Śniadanie

      Rozgrzewające risotto z gruszką i jabłkiem

      5 września 2018

      Śniadanie

      Kasza jaglana z brzoskwiniami/suszonymi morelami i rozmarynem

      5 września 2018

      Śniadanie

      Cynamonowa owsianka z prażonym słonecznikiem i jabłkiem

      17 lipca 2018

      Wzmocnienie i regeneracja

      Aromatyczne, jabłkowe congee na odporność

      27 października 2023

      Wzmocnienie i regeneracja

      Jajka w koszulce ze szparagami i sosem holenderskim

      5 kwietnia 2023

      Wzmocnienie i regeneracja

      Wino daktylowe na odbudowę Krwi

      24 listopada 2022

      Wzmocnienie i regeneracja

      Gulasz z dyni i czarnej fasoli

      7 grudnia 2021

      Wzmocnienie i regeneracja

      Sałatka kwintet doskonały. Czarna soczewica, granat, orzech laskowy…

      17 września 2021

      Wzmocnienie i regeneracja

      Pikantna, orzechowa mieszanka jesienna

      3 września 2021

      Wzmocnienie i regeneracja

      Wzmacniające curry z kolorowych fasolek

      26 lutego 2021

      Wzmocnienie i regeneracja

      Omlet z orzechami i jabłkiem

      27 listopada 2020

      Wzmocnienie i regeneracja

      Wegański cieciorkowy omlet z karmelizowanym fenkułem, porem i…

      5 marca 2020

      Wzmocnienie i regeneracja

      Kasza jaglana z porem i rodzynkami

      26 września 2019

      Wzmocnienie i regeneracja

      Congee z ryżu, fasoli mung i kiszonego ogórka

      26 września 2019

      Wzmocnienie i regeneracja

      Caponata

      16 sierpnia 2019

      Zupa

      Zupa krem z białych warzyw

      20 listopada 2020

      Zupa

      Zupa buraczkowa z fasolą adzuki

      22 grudnia 2019

      Zupa

      Krem borowikowy z zieloną pietruszką

      5 września 2018

      Zupa

      Aromatyczny krem z pieczonej dyni i gruszki

      17 lipca 2018

Koszyk

Close

Brak produktów w koszyku.

Close